Makaronilaatikko

Keitä pastaa n. 7 minuuttia lihaliemessä.

Ruskista jauheliha.

Voitele iso vuoka öljyllä ja sekoita pasta ja lihat vuokaan.

Sekoita maito ja kananmunat keskenään ja lisää hieman mustapippuria ja suolaa.

Kaada seos vuokaan.

Kypsytä laatikkoa 175 asteessa noin 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g12g40kcal1.9g7.5g0.2g0.7g
Atria kevyt jauheliha28g48kcal5.3g0g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen28g9kcal0.9g1.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.4g6.3kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g210kcal17.4g18.2g7.2g1.4g
Valittu annoskoko75g105kcal8.7g9.1g3.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna38g53kcal4.4g4.6g1.8g0.4g
Arvot/100g100g139kcal11.6g12.1g4.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=130377