Karppaajan juustokakku

Sekoita mantelijauhe, kaneli ja juokseva rasvaseos massaksi ja levitä piirakkavuokaan (n. 28cm).

Laita jääkaapiin n. 5min.

Sekoita tuorejuusto letkeäksi ja lisää munat yksitellen joukkoon.

Kun seos on tasaista, lisää makeutusjauhe ja raasta mausteeksi appelsiinin tai sitruunankuorta (n. 2kpl:n kuoret), lopuksi lisää joukkoon smetana tai creme fraiche ja sekoita seos tasaiseksi.

Kaada seos pohjan päälle ja laita uuniin n. 170astetta ja n. 1h. Jos kakku meinaa tummua liikaa, lisää loppuvaiheessa foliota vuuan päälle.

Nauti, nam!!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Nannii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g11g68kcal2.4g0.7g6.1g0g
Pirkka mainio juokseva rasvaseos (Pirkka), annos 500g5.6g40kcal0g0g4.5g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g23g57kcal1.3g0.7g5.4g0g
Kananmuna kuoreton 12g18kcal1.5g0g1.3g0g
Canderel makeutusjauhe0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio23g32kcal0.6g1.5g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g437kcal11.6g7.8g40g0g
Valittu annoskoko75g219kcal5.8g3.9g20g0g
Annoskoko puolitettuna38g109kcal2.9g2g10g0g
Arvot/100g100g290kcal7.7g5.2g26.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221913