Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 49g157kcal13.1g0g11.8g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]10g33kcal1.2g0g3.6g0g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia7g11kcal1.2g0g0.6g0g
Juusto, mozzarella 4.2g11kcal0.8g0g0.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g438kcal33.8g0.4g34.6g0g
Valittu annoskoko75g219kcal16.9g0.2g17.3g0g
Annoskoko puolitettuna38g110kcal8.5g0.1g8.7g0g
Arvot/100g100g290kcal22.4g0.3g22.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229588