Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%38g64kcal7.5g0g3.7g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)6.1g12kcal0.2g2.1g0.2g0g
Korppujauho 2.3g8.6kcal0.2g1.8g0g0.1g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g19g25kcal0.6g0.7g2.2g0g
Kananmuna kuoreton 5.1g7.3kcal0.6g0g0.5g0g
Puolukka 5.6g2.2kcal0g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g239kcal18.2g10g13.2g0.4g
Valittu annoskoko75g119kcal9.1g5g6.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna38g60kcal4.6g2.5g3.3g0.1g
Arvot/100g100g158kcal12.1g6.6g8.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310667