Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g28g37kcal5.9g0g2g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)28g20kcal3.4g0.8g0.3g0g
Rypsiöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g14g3.7kcal0.2g0.7g0g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g2.1g8kcal0g1.9g0g0g
Paprikajauhe 0.4g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g1.1g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g166kcal19.2g7.4g7.6g0.4g
Valittu annoskoko76g83kcal9.6g3.7g3.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna38g41kcal4.8g1.9g1.9g0.1g
Arvot/100g100g110kcal12.7g4.9g5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418958