Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g35g17kcal0.5g2.7g0.5g0.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 28g62kcal4.9g0g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g164kcal11g6.2g10.6g0.8g
Valittu annoskoko75g82kcal5.5g3.1g5.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna38g41kcal2.8g1.6g2.7g0.2g
Arvot/100g100g109kcal7.3g4.1g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=73811