Parsakaalikeitto

Freesaa viipaloidut porkkanat ja sipuli sekä pilkotut valkosipulinkynnet.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kiehauta ja lisää parsakaalit.

Keitä 15-20 min.
Soseuta, suurusta tarvittaessa vehnäjauholla.

Lisää kerma ja mausteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 1.1g5.8kcal0g0g0.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 7.3g2.6kcal0.3g0.1g0g0.2g
Kanaliemi rainbow 1 L36g18kcal1.5g0.4g1.5g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)7.3g4.4kcal0.1g0.3g0.3g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.2g1kcal0g0g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 1.2g0.4kcal0.1g0g0g0g
Kanaliemi rainbow 1 L6.2g3.1kcal0.2g0.1g0.2g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)1.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g82kcal4.6g3.8g5.6g0.8g
Valittu annoskoko76g41kcal2.3g1.9g2.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna38g21kcal1.2g1g1.4g0.2g
Arvot/100g100g54kcal3g2.5g3.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161563