Chili con Carne & Chorizo

Pilko sipuli.

Kulota sipuli pannulla siirrä pataan.

Paista jauheliha pannulla ja siirrä pataan.

Pilko chorizo-makkara ja pannulla ja siirrä pataan.

Pilko paprika ja chili ja lisää pataan.

Hienonna valkosipuli ja lisää muiden aineiden kanssa pataan.

Hauduta matalalla lämmöllä n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha15g25kcal2.8g0g1.5g0g
Tomaattimurska 29g8.6kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Kidneypapu, suolaliemessä11g12kcal0.8g1.9g0.1g0.8g
Chili paprika punainen1.8g0.7kcal0g0.2g0g0g
Chorizo-paprika makkara (Dulano)5.5g24kcal1.2g0.1g2.1g0g
Paprika, punainen5.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g7.3g5.3kcal0.2g1.2g0g0g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g155kcal10.8g10.6g7.6g3g
Valittu annoskoko76g78kcal5.4g5.3g3.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna38g39kcal2.7g2.7g1.9g0.8g
Arvot/100g100g103kcal7.1g7g5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254057