Borssikeitto kasviksista

Kuori ja pieni tuoreet punajuuret.

Lisää porkkana ja kaali.

Laita kattilaan kasvisliemikuutio ja noin 7 dl vettä sekä ruokalusikallinen punaviinietikkkaa (ja hieman säilykepunajuurien lientä).

Lisää teelusikallinen rosmariinia ja toinen timjamia
Keitä niin kauan, että ainekset ovat pehmenneet.

Voit myös soseuttaa keiton sauvasekoittimella.

Tarjoa keitto vaikka lisäämällä ruokalusikallinen kevyttä ruokakermaa tai pippuriruokakermaa smetanan sijasta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 805 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 14g5.4kcal0.1g1g0g0.4g
Valkokaali keräkaali 9g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.6g1.8kcal0g0.4g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.5g1.3kcal0g0g0.1g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g26kcal0.6g4.4g0.2g1.8g
Valittu annoskoko76g13kcal0.3g2.2g0.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna38g7kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Arvot/100g100g17kcal0.4g2.9g0.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337337