Herkullinen jauhelihakeitto

Laita 1,5 litraa vettää kiehumaan.

Paista jauhelihat.

Lisää pakastevihannekset ja jauheliha kiehuvaan veteen.

Anna kiehua jonkun aikaa ja lisää Koskenlaskija kuutioina.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 690 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 11g35kcal2.9g0g2.6g0g
Vesi41g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.9g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Peruna & keittokasvis (Apetit), annos 750g21g10kcal0.3g2.3g0g0.3g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.1g5.7kcal0.4g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g107kcal7.4g4.8g6.6g0.6g
Valittu annoskoko75g54kcal3.7g2.4g3.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna38g27kcal1.9g1.2g1.7g0.2g
Arvot/100g100g71kcal4.9g3.2g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400901