Bratwursti-hapankaaliruukku

Lisäksi 1/2 tl suolaa, 1 tl Pirkka-pizzamaustetta, 1/2 tl rouhittua mustapippuria

1. Paloittele bratwurstit noin 3 cm:n kokoisiksi paloiksi ja hienonna sipuli.

Leikkaa halkaistu paprika ohuiksi viipaleiksi.

2. Ruskista bratwurstit (öljyssä) pannulla.

Lisää sipuli ja ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon paprika- ja kasvissuikaleet sekä mausteet.

Anna hautua tiiviin kannen alla 5-10 minuuttia.

3. Lisää hapankaali ja kuumenna.

Annostele ruoka neljään ruukkuun ja koristele tuoreella persiljalla.

Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä14g5.6kcal0.2g1.1g0g0.4g
Hapankaali (Pirkka), annos 100g22g4.4kcal0.2g0.8g0g0g
Bratwursti (Pirkka)27g79kcal3.6g0.4g7.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g186kcal8.2g5.8g14.8g1.4g
Valittu annoskoko76g93kcal4.1g2.9g7.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna38g47kcal2.1g1.5g3.7g0.4g
Arvot/100g100g123kcal5.4g3.8g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87991