Kesäkurpitsa-jauhelihakiusaus

Sekoita keskenään ruskistettu kuutioiksi paloiteltu kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipulinkynnet ja chilijauheella maustettu ruskistettu jauheliha.

Lisää kuutiodut tomaatit ja fetajuusto.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin 200C n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 302 grammaa

Anita18
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa25g4.2kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Sipuli, paistettu 5g5.1kcal0.1g0.2g0.4g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g16g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 13g37kcal2.2g0.1g3.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima3g12kcal0.9g0g0.9g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 13g17kcal2.3g0g0.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g177kcal11.4g3.2g12.8g1g
Valittu annoskoko76g88kcal5.7g1.6g6.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna38g44kcal2.9g0.8g3.2g0.3g
Arvot/100g100g117kcal7.5g2.1g8.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293945