Kuitupitoinen pizza

Sekoita jauhot, hiiva ja suola.

Sekoita seos 42-asteiseen veteen.

Lisää lopuksi öljy.

Vaivaa taikina tasaiseksi ja levitä pellille.

Päälle ketsupit, kastikkeet ja täytteet oman maun mukaan.

Uunissa 250 asteessa n. 12-14 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Timppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g5.2g18kcal0.6g3.7g0.1g0.2g
Ruisjauho Pirkka4.3g13kcal0.4g2.6g0.1g0.6g
3-viljan sämpyläjauho, Pirkka9g31kcal1.2g5.9g0.2g0.4g
Kuivahiiva, annos 11g0.5g2kcal0.2g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Heinz ketsuppi4.5g4.6kcal0g1.1g0g0g
Chilikastike (Hp)0.7g1kcal0g0.2g0g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti17g23kcal3g0.2g0.8g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka6.7g3.8kcal0g0.9g0g0.1g
Aurajuusto (Valio), annos 17g4g14kcal0.8g0g1.2g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%10g29kcal3.1g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g319kcal18.6g29.6g12.6g2.6g
Valittu annoskoko75g159kcal9.3g14.8g6.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna38g80kcal4.7g7.4g3.2g0.7g
Arvot/100g100g212kcal12.4g19.7g8.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99890