Tofupapukeitto

Kuullota sipulia öljyssä.

Lisää keitetyt kikherneet ja pilkotut aurinkokuivatut tomaatit ja vesi ja kasvisliemijauhe.

Anna porista aikansa.

Lisää kuutioitu tofu ja maissi.

Juuri ennen tarjoilua basilikasilppu ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Aikidohanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 9g13kcal0.8g1.7g0.2g0.5g
Aurinkokuivatut tomaatit, Pirkka1.2g2.1kcal0g0.1g0.2g0.1g
Maissi jyvät 16g22kcal0.4g4g0.4g0.6g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Tofu, marinoitu (Oy soya ab), annos 270g13g18kcal2.1g0.2g1.1g0g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g125kcal6.6g12.4g5.2g2.6g
Valittu annoskoko76g62kcal3.3g6.2g2.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna38g31kcal1.7g3.1g1.3g0.7g
Arvot/100g100g82kcal4.4g8.2g3.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213754