Kaura-omenapaistos öljyyn

Sekoita astiassa kaurahiutale, suola, siirappi ja öljy.

Öljyä ja siirappia voit lämmittä hieman ennen sekoittamista, jotta ne imeytyvät kauraan paremmin.

Punnitse omenat ja pilko ne 10 cm korkeaan vuokaan.

Ripottele päälle kanelia ja sokeri (tai fariinisokeri).

Voit ripotella tähän myös hieman jauhettua inkivääriä mikäli pidät sen mausta.

Ripottele seos omenoiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 min tai kunnes omenoiden kypsyys on mielestäsi sopiva.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Arjaheluna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokaöljy keskiarvo 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 63g22kcal0.1g4.4g0.1g1.3g
Kaurahiutale 5g19kcal0.7g2.9g0.4g0.5g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 3.1g9kcal0g2.3g0g0g
Sokeri 0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g181kcal1.6g20.6g9.4g3.8g
Valittu annoskoko76g91kcal0.8g10.3g4.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna38g45kcal0.4g5.2g2.4g1g
Arvot/100g100g120kcal1.1g13.6g6.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141918