Sillilaatikko

Kuori ja viipaloi perunat.

Pilko sipuli.

Aseta vuokaan perunakerros, sipulit, sillifileet, maustepippuri ja päälle perunakerros.

Sekoita tai maito, kananmunat noin neljännes dl:aan sillilientä ja kaada se vuokaan.

Päällimmäiseksi kerros pekoniviipaleita.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä 1 - 1½ tuntiin uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g23g14kcal0.3g2.9g0g0.2g
Sillifilee, n. 25g/kpl Rainbow 500g6.2g8.4kcal0.7g0.8g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 31g20kcal0.9g1.5g1.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)9g12kcal1g0g0.8g0g
Juustoraaste emmental punaleima2.5g10kcal0.7g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g129kcal7.2g10.8g5.8g0.6g
Valittu annoskoko76g64kcal3.6g5.4g2.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna38g32kcal1.8g2.7g1.5g0.2g
Arvot/100g100g85kcal4.8g7.1g3.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294915