Uunimakkara hapankaalipedillä

Silppua pekoni ja paista sitä hieman pannulla, niin että suurimmat rasvat erottuvat ja pekonista tulee rapsakkaa.

Laita uunivuokaan liotettu hapankaali, pekonit, herneet, ripaus suolaa ja pippuria sekä kerma.

Sekoita ainekset.

Tee makkaran päälle viiltoja ja upota makkara osittain hapankaalipetiin.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 20 min. Kypsennyksen loppuvaiheessa sipaise makkaroiden päälle hieman sinappia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 28g7.9kcal0.3g1.2g0.1g0.6g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g14g7.5kcal0.8g0.7g0.1g0g
Pekoni, paistettu 5.3g27kcal0.9g0g2.7g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 0g0kcal0g0g0g0g
Lenkki, kevyt sininen HK28g48kcal2.8g2.8g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana152g181kcal9.6g9.4g11.4g1.2g
Valittu annoskoko76g91kcal4.8g4.7g5.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna38g45kcal2.4g2.4g2.9g0.3g
Arvot/100g100g119kcal6.3g6.2g7.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=403174