Heidin jauheliharisotto

Ruskista jauheliha yhdessä pilkotun sipulin kanssa.

Lisää 3dl riisiä sekä 6dl vettä + lihaliemi ja tölkillinen huuhdeltuja papuja.

Kun riisi on kypsää lisää herne-maissi-paprika pussi ja muutaman minuutin kuluttua ruoka on valmis.

Juustoraaste kruunaa ruoan.

Lapset tykkää lisätä ketsuppia sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
MyllynParas pitkäriisi, keittämätön (Myllyn paras oy), annos 65g4g14kcal0.3g3.1g0g0.1g
Pirkka naudan jauheliha 400g19g43kcal3.6g0g3.2g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (400g/265g) (Rainbow), annos 400g12g12kcal0.9g1.9g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä9g7kcal0.4g1.2g0.1g0.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.5g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g157kcal10.6g12.6g7g0.8g
Valittu annoskoko76g78kcal5.3g6.3g3.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna38g39kcal2.7g3.2g1.8g0.2g
Arvot/100g100g103kcal7g8.3g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96586