Tomaattinen Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha, mausta suolalla ja käytä halutessa yrttejä edim.

salviaa, lisänä itse käytin hippusen savupaprikajauhetta.

Lisää tomaattimurska ja loraus vettä.

Anna kuumentua ja lisää 2 rkl rusk.

Maizenaa jotta kastike vähän suurustuu.

Anna hetki kiehahtaa.

Tarjoile täysjyvä pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Bettyblue79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha35g58kcal6.6g0g3.5g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g34g12kcal0.5g2g0.2g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena2.6g10kcal0g2.4g0g0g
Ketsuppi, meira3.1g2.2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g164kcal14.2g9.8g7.4g0g
Valittu annoskoko76g82kcal7.1g4.9g3.7g0g
Annoskoko puolitettuna38g41kcal3.6g2.5g1.9g0g
Arvot/100g100g108kcal9.4g6.5g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306365