Kaalilaatikko

Keitä pilkottu kaali.

Paista jauheliha.

Riisi astian pohjalle.

Sekoita kaali ja jauheliha, lisää seokseen mustapippuria ja suolaa.

Voi pinnalle. 200 astetta ja 50 min, uunin alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 404 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali47g10kcal0.6g1.6g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Siirappi 2.8g8.5kcal0g2.1g0g0g
Riisi puuroutuva 2g6.8kcal0.1g1.5g0g0g
Voi 0.7g4.8kcal0g0g0.5g0g
Jauheliha, sika-nauta 19g42kcal3.3g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana152g146kcal8.2g10.8g7.6g2.2g
Valittu annoskoko76g73kcal4.1g5.4g3.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna38g36kcal2.1g2.7g1.9g0.6g
Arvot/100g100g96kcal5.4g7.1g5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301590