Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g42g148kcal5.7g27.7g1.2g2.5g
Voi 2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Sipuli 5.2g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Basilika, tuore0.5g0.2kcal0g0g0g0g
castello blue, sinihomejuusto9g40kcal1.3g0g3.9g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)2.8g2.4kcal0g0.1g0.2g0g
Saksanpähkinä 9g64kcal1.4g0.3g6.1g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana152g558kcal17.6g57.8g27g8.4g
Valittu annoskoko76g279kcal8.8g28.9g13.5g4.2g
Annoskoko puolitettuna38g140kcal4.4g14.5g6.8g2.1g
Arvot/100g100g368kcal11.6g38.1g17.8g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=333278