Kukkisgratiini, kevät-13

Kukkikset vuokaan.

Kuumenna kerma ja sulata sekaan juusto.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Kippaa päälle.

Paista 200* vajaa tunti, kunnes kukkikset pehmeitä.

Gratiini onnistuu myös laiskemmalla tavalla: kukkiksen päälle suola ja mausteet, sitten juustoraaste ja lopuksi vain kippaat kerman päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g42g7.2kcal0.8g0.9g0.1g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g19g64kcal0.4g0.6g6.6g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g15g58kcal4.3g0.3g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g258kcal11g3.6g22g0g
Valittu annoskoko76g129kcal5.5g1.8g11g0g
Annoskoko puolitettuna38g65kcal2.8g0.9g5.5g0g
Arvot/100g100g170kcal7.3g2.4g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355931