Lasagne

Kuullota sipulit, käytä jauheliha pannulla.

Lisää tomaattisose, ripaus viinietikkaa, lihaliemi (jos haluat), porkkanaraaste ja mausteet.

Jätä kuplimaan.

Valkokastike:
ripaus rasvaa pohjalle (maito ei pala kiinni), kerma (valinnainen) ja maito lämpiämään kattilaan.

Kun maito on kiehumispisteessä, lisää juoksevan margariinin ja vehnäjauhon seos.

Sekoita kunnes valkokastike sakeutuu ja lisää juusto sekä mausteet (valkopippuri, suola).

Kasaa tyyliin jauheliha, valkokastike, levyt ja jatka kunnes ainekset on käytetty.

Päälle voi ripauttaa vähän juustoraastetta.

Puoli tuntia uunissa 220 astetta.

NAM
(mausteisiin chili, pippuri, lime, suola, paprika...

oman maun mukaan)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 0.8g6.1kcal0g0g0.7g0g
Paistijauheliha 10%19g32kcal3.8g0g1.9g0g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g2.1g7.2kcal0.3g1.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.3g2.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Parmesan formaggio da pasta1.3g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 4.2g5kcal0.1g0.2g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Maito plus rasvaton (Valio), annos 250g29g12kcal1.5g1.4g0g0g
Tomaattikastike Kypsennetty (Juvenes), annos 50g6.3g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta2.7g10kcal0.4g1.9g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana152g166kcal13.6g12g7g1g
Valittu annoskoko76g83kcal6.8g6g3.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna38g42kcal3.4g3g1.8g0.3g
Arvot/100g100g110kcal9g7.9g4.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377096