Koskenlaskijan soppa

Keitä valmiita peruna ja keittojuureksia kalaliemikuutioilla noin puolisen tuntia.

Lisää sei ja keitä toiset puolisen tuntia.

Lisää pilkottu Koskenlaskija, älä anna kiehua.

Älyttömän hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rainbow seiti(100g)13g10kcal2.4g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g7.8g22kcal1.5g0g1.7g0g
Peruna ja keittojuurekset, pakaste (Rainbow), annos 750g24g38kcal0.4g2.8g0g0.5g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g0.6g1.6kcal0.1g0.2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g142kcal8.8g6g3.6g1g
Valittu annoskoko76g71kcal4.4g3g1.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna38g36kcal2.2g1.5g0.9g0.3g
Arvot/100g100g94kcal5.8g4g2.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=426455