Mupuisen Kalapata

Suikaloi porkkana ohuiksi tikuiksi ja purjo ohuiksi viipaleiksi.

Kuumenna öljy padassa ja kiehauta kasvikset öljyssä.

Lisää vesi ja tomaattimurska ja anna kiehua 10 minuuttia.

Paloittele kala pieniksi kuutioiksi ja lisää se sulatejuuston kanssa pataan.

Mausta suolalla ja timjamilla ja anna hautua kannen alla 10 minuuttia.

Pataa voi muokata lisäämällä muitakin kasviksia, kuten perunaa, selleriä, paprikaa ja pataa voi keventää jättämällä öljyn pois ja vaihtamalla sulatejuuston kevyempään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 9g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7.6kcal0g0g0.8g0g
Tomaattimurska 6.2g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 25g19kcal4.4g0g0.2g0g
Kevyt sulatejuusto 10% (Pirkka), annos 15g13g20kcal2.2g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana152g107kcal13.8g2.2g4.4g1g
Valittu annoskoko76g54kcal6.9g1.1g2.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna38g27kcal3.5g0.6g1.1g0.3g
Arvot/100g100g71kcal9.1g1.5g2.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=69895