Appelsiini-mantelikakku

1. vaahdota pehmeä sokeri ja rasva
2. vatkaa munat yksitellen
3. sekoita keskenään kuivat aineet.

Sekoita appelsiinimehu ja 1 yhden appelsiinin raastettu kuori jugurttiin.

Lisää niitä vuorotellen taikinaan.

4. Laita taikina irtopohjavuokaan, n. 24-26 cm. Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1078 grammaa

503435
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 12g89kcal0.1g0g10g0g
Sokeri 12g49kcal0g11.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Vehnäjauhot (type 55), annos 65g16g54kcal1.4g11.4g0.1g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g5.6g34kcal1.3g0.4g3g0g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)14g19kcal1.1g0.7g1.4g0g
Appelsiinimehu, 2 dl3.2g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana152g530kcal11g50.2g31.4g0g
Valittu annoskoko76g265kcal5.5g25.1g15.7g0g
Annoskoko puolitettuna38g133kcal2.8g12.6g7.9g0g
Arvot/100g100g349kcal7.2g33.1g20.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245576