Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 52g75kcal8.3g0g4.6g0g
Rypsiöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Purjosipuli 6.2g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tilli, tuore 10g3.1kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Korppujauho 1.6g5.7kcal0.2g1.2g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 1.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana152g245kcal18g2.8g17.8g0.8g
Valittu annoskoko76g123kcal9g1.4g8.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna38g61kcal4.5g0.7g4.5g0.2g
Arvot/100g100g162kcal11.9g1.8g11.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101230