Tuore pasta

Sekoita aineet kskenään kiinteäksi taikinaksi kierrä kelmun sisälle anna levätä puolituntia tai enemmän kaulitse mahdollisen ohkaseksi levyksi jauhota ja kierrä rullalle leikka ohkasia paloja laita roikkumaan tikkuun keitö runsaassa vedessä 4-5 minuuttia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Pipa1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.46g160kcal6.1g31.1g1.1g1.7g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g23g39kcal3.5g0g2.8g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana152g437kcal19.2g62.2g12g3.4g
Valittu annoskoko76g218kcal9.6g31.1g6g1.7g
Annoskoko puolitettuna38g109kcal4.8g15.6g3g0.9g
Arvot/100g100g288kcal12.6g41g7.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148793