Täytetty lihamureke

Lihamureke:

Sekoita jauheliha, korppujauhot, mausteet ja kerma sekasin.

Täyte:

Sekoita jollakin koneella paprikat, tomaatit ja mausteet (suola, pippuri, tabasco) ja noin 50g juustosta sekaisin.

Rakennus:

Puolita taikina, ja asettele toinen osa vuokaan pohjalle ja jätä reunoille vähän tilaa, kaada täyte keskelle taikinaa.

Muotoile toisesta taikinan puolikkaasta kansi murekkeelle, tee kannesta vähän isompi ja taita laidat pohjan alle ja tiivistä.

Kypsennä kiertoilmauunissa 200c asteessa noin 35min.

Laita loput juustoraasteesta murekkeen päälle kun mureke on kypsä ja anna sulaa uunissa jälkilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mendolffi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g42g95kcal7.9g0g7.1g0g
Flora ruoka kevyt & paksu1.6g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)5.2g19kcal0.7g3.8g0.1g0.2g
Grillattu punainen paprika (Freshona), annos 40g10g3.1kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 9g21kcal0.5g1.6g1.3g0.5g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste7.8g28kcal2.3g0.1g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana152g335kcal23g12.4g21.8g1.8g
Valittu annoskoko76g168kcal11.5g6.2g10.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna38g84kcal5.8g3.1g5.5g0.5g
Arvot/100g100g220kcal15.1g8.2g14.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175308