BATAATTIPARSAKEITTO 2

- Lisää veteen 1 liha- tai kasvisliemikuutio
- keitä bataatti, purjo ja parsa kypsäksi.

- kaada suurin osa keitinliemestä toiseen astiaan myöhempää käyttö varten
- soseuta kasvikset ja lisää lientä niin että soseesta tulee keittoa.

- Lisää creme bonjour ja sitruunan mehu
- mausta pippurilla ja suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, keitetty, kuorittu13g8.7kcal0.3g1.8g0g0.3g
Parsakaali, keitetty, suolaa 17g5.9kcal0.8g0.3g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g7.8g22kcal1.5g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana152g73kcal5.2g4.2g3.6g1.4g
Valittu annoskoko76g37kcal2.6g2.1g1.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna38g18kcal1.3g1.1g0.9g0.4g
Arvot/100g100g48kcal3.4g2.8g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263583