Ellin Jauhoton Pororulla

5 kananmunaa
erottele keltuaiset erilleen.

vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

kääntele keltuaiset sekaan ja lisää suola.

levitä seos voidellulle leivinpaperille uunipellille.

paista uunissa 200 asteessa kunnes pohja on kullan keltainen.

valmista täyte sekoittamalla juusto ja creme fraiche, pororouhe ja pilkottu sipuli keskenään ja lisäämällä pari liivatelehteä seokseen tarvittaessa.

levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle ja kääri rullalle kääretortun tavoin.

anna asettua hetki, leikkaa viipaleiksi ja nauti!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Mmmei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 300g429kcal37.6g0.9g30.8g0g
Savuporo tuorejuusto (Creme bonjour), annos 8g200g521kcal9g7g54.1g0g
Kevyt creme fraiche (Ehrmann), annos 50g100g119kcal3.2g4.1g10g0g
Poron kylmäsavurouhe (Kylmänen), annos 120g75g139kcal19.5g0.4g6.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g74g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1500g2455kcal140.6g32g203.6g2.6g
Valittu annoskoko750g1227kcal70.3g16g101.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna375g614kcal35.2g8g50.9g0.7g
Arvot/100g100g164kcal9.4g2.1g13.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464870