Marinoitu kuha

Ensin valmistetaan marinadi:

Sipuliksi kannattaa valita kevätsipuli, joka pilkotaan varsineen.

Makeutta antamaan voi käyttää mitä tahansa tummaa sokeria (itse käytin muscovadoa).

Jos haluaa jättää sokerin kokonaan pois, kannattaa käyttää makeaa soijakastiketta.

Limestä puristetaan vähän mehua ja raastetaan kuorta mukaan.

Kalafileiden annetaan marinoitua noin tunti ennen paistamista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Inkivääri, tuore, silputtu19g15kcal0.3g3.3g0.2g0.4g
Soijakastike 68g41kcal3.5g6.4g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Fariinisokeri19g76kcal0g18.8g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g19g36kcal0g8.5g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g38g14kcal0.2g0.8g0.4g1.1g
Kuhafile, raaka501g361kcal81.1g0g3.5g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 25g221kcal0g0g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1500g1560kcal171.8g81.6g58.6g5.2g
Valittu annoskoko750g780kcal85.9g40.8g29.3g2.6g
Annoskoko puolitettuna375g390kcal43g20.4g14.7g1.3g
Arvot/100g100g104kcal11.5g5.4g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118833