Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 138g197kcal17.2g0.4g14.1g0g
Voi 7.5g55kcal0.1g0g6.1g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 125g445kcal2.4g3.3g47.6g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 164g57kcal7.5g3.2g0.5g4.1g
Kukkakaali 228g55kcal4.1g5g0.7g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1500g1615kcal62.6g23.8g138g18.6g
Valittu annoskoko750g807kcal31.3g11.9g69g9.3g
Annoskoko puolitettuna375g404kcal15.7g6g34.5g4.7g
Arvot/100g100g108kcal4.2g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148149