Kanakeitto koipireisistä

Keitä kanankoipia noin tunti.

Lisää halutut mausteet ja perunat.

Heitä joukkoon herne-maissi-porkkanat hieman ennen kuin perunat ovat valmiita.

Lisää lopuksi ruokakerma.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Suiv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi, perinteisesti marinoitu, Atria (1kpl)197g329kcal27.6g1.4g25.6g0g
Peruna, keskikokoinen 60g188g113kcal2.8g24.4g0.2g1.7g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g38g26kcal1.2g4.5g0.1g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g47g56kcal1.6g1.7g4.7g0g
Vesi281g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1500g1048kcal66.4g64g61.2g3.4g
Valittu annoskoko750g524kcal33.2g32g30.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna375g262kcal16.6g16g15.3g0.9g
Arvot/100g100g70kcal4.4g4.3g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150326