Lohikeitto kaurakermalla

Kuori perunat ja pilko ne pieniksi paloiksi.

Keitä suolavedessä.

Paista lohi uunissa tai pannulla nahkapuoli alaspäin.

Lisää puolikypsien perunoiden sekaan keittojuurekset.

Lisää lohi valmiiseen keittoon paloina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Minnaeve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 200g156kcal3.4g32.2g0.4g2g
Ruoka- kasvisrasvasekoite (kaurasta) (Keiju), annos 200g100g115kcal0.8g5.6g10g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste200g52kcal1.8g9.6g0.6g4.6g
Lohifilee 250g488kcal46.7g0g33.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1500g1622kcal105.4g94.8g89.4g13.2g
Valittu annoskoko750g811kcal52.7g47.4g44.7g6.6g
Annoskoko puolitettuna375g406kcal26.4g23.7g22.4g3.3g
Arvot/100g100g108kcal7g6.3g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185908