Feta-pinaattipiirakka

Voisulaan sekoitetaan juustoraaste ja mantelijauho, ja taikina painellaan piirakkavuoan pohjalle.

Paistetaan n. 10 min 175°C:ssa.

Sulata pinaatti ja sekoita täytteen ainekset keskenään.

Kaada täyte vuokaan ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ohje a la Karppi -sivustolta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 37g271kcal0.4g0.1g30.4g0g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g50g290kcal10.9g9.9g25.2g0g
Grated cheese (Linessa), annos 200g94g266kcal27.6g3.3g15.9g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g156g425kcal31.2g1.6g34.3g0g
Pakastepinaatti rainbow187g37kcal5.8g0.9g1.5g2.4g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 125g33kcal4.1g3.9g0g0g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Grated cheese light juustraaste (Linessa), annos 50g31g84kcal8.9g0.7g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1500g3014kcal195.4g42g238.6g4.8g
Valittu annoskoko750g1507kcal97.7g21g119.3g2.4g
Annoskoko puolitettuna375g754kcal48.9g10.5g59.7g1.2g
Arvot/100g100g201kcal13g2.8g15.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=295697