Vuohenjuusto-tomaattikeitto

Kuullota kattilassa sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet (paprika, pippuri, suola, basilika yms) sekä paloittele juusto joukkoon.

Lisää hieman smetanaa tai kermaa makua pehmentämään.

Soseuta ja tarjoa raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g6400g2240kcal64g435.2g32g89.6g
Vuohenjuusto (raaka) (Petit chebra), annos 180g480g1450kcal91.2g1g120g0g
Smetana 20 % (Deliciest), annos 25g140g286kcal3.9g4.5g28g0g
Valkosipulinen salaatinkastike, Rainbow120g300kcal0.6g9.1g30g0.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g320g86kcal4.2g15.4g0.6g5.4g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15000g9431kcal327.8g930.4g501.2g190.8g
Valittu annoskoko7500g4715kcal163.9g465.2g250.6g95.4g
Annoskoko puolitettuna3750g2358kcal82g232.6g125.3g47.7g
Arvot/100g100g63kcal2.2g6.2g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330094