Karppaajan juustokakku

Sekoita mantelijauhe, kaneli ja juokseva rasvaseos massaksi ja levitä piirakkavuokaan (n. 28cm).

Laita jääkaapiin n. 5min.

Sekoita tuorejuusto letkeäksi ja lisää munat yksitellen joukkoon.

Kun seos on tasaista, lisää makeutusjauhe ja raasta mausteeksi appelsiinin tai sitruunankuorta (n. 2kpl:n kuoret), lopuksi lisää joukkoon smetana tai creme fraiche ja sekoita seos tasaiseksi.

Kaada seos pohjan päälle ja laita uuniin n. 170astetta ja n. 1h. Jos kakku meinaa tummua liikaa, lisää loppuvaiheessa foliota vuuan päälle.

Nauti, nam!!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Nannii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g1120g6720kcal235.2g73.9g604.8g0g
Pirkka mainio juokseva rasvaseos (Pirkka), annos 500g560g3998kcal0g1.1g448g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g28g102kcal1g22.3g1g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g2240g5712kcal132.2g71.7g535.4g0g
Kananmuna kuoreton 1232g1757kcal154g3.7g126.3g0g
Canderel makeutusjauhe84g323kcal2.4g78.2g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio2240g3136kcal62.7g145.6g268.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15008g43497kcal1175g793g3968.6g0g
Valittu annoskoko7504g21748kcal587.5g396.5g1984.3g0g
Annoskoko puolitettuna3752g10874kcal293.8g198.3g992.2g0g
Arvot/100g100g290kcal7.8g5.3g26.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221913