Porkkanarieska

Sekoita ainekset keskenään, taputtele jauhotetuin käsin pellille rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista 225 asteessa noin 15 min. (ohje löytyy myös pirkkalehdestä)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g4288g1715kcal21.4g514.6g8.6g0g
Kaurahiutale 343g1284kcal49.7g195.5g25g34.3g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton257g1852kcal0g0g205.8g0g
Suola, annos 3g43g0kcal0g0g0g0g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)1115g3902kcal133.8g769.3g21.2g55.7g
Vehnäjauho puolikarkea 1458g5002kcal148.6g1020.5g17.5g51g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15008g27511kcal707g4999.8g556.2g282g
Valittu annoskoko7504g13756kcal353.5g2499.9g278.1g141g
Annoskoko puolitettuna3752g6878kcal176.8g1250g139.1g70.5g
Arvot/100g100g183kcal4.7g33.3g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316844