Vuohenjuusto-tomaattikeitto

Kuullota kattilassa sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet (paprika, pippuri, suola, basilika yms) sekä paloittele juusto joukkoon.

Lisää hieman smetanaa tai kermaa makua pehmentämään.

Soseuta ja tarjoa raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g6403g2241kcal64g435.4g32g89.6g
Vuohenjuusto (raaka) (Petit chebra), annos 180g480g1450kcal91.2g1g120.1g0g
Smetana 20 % (Deliciest), annos 25g140g286kcal3.9g4.5g28g0g
Valkosipulinen salaatinkastike, Rainbow120g300kcal0.6g9.1g30g0.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g320g86kcal4.2g15.4g0.6g5.4g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15008g9436kcal327.8g930.8g501.4g190.8g
Valittu annoskoko7504g4718kcal163.9g465.4g250.7g95.4g
Annoskoko puolitettuna3752g2359kcal82g232.7g125.4g47.7g
Arvot/100g100g63kcal2.2g6.2g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330094