Hyydykekakku (marja-jogurtti)

Digestivekeksit ja sulatettu voi sekaisin ja painellaan vuokan (18cm) pohjalle.

Sekoitetaan rahka ja jogurtti ja marjat.

Liotetaan liivatelehdet kylmässä vedessä ja sekoitetaan puristettuna tilkkaan juuri kiehautettua vettä.

Sekoitetaan liivatevesi marjajogurttirahkaan.

Kaadetaan seos vuokaan piparipohjan päälle.

Hyydytetään muutama tunti jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 601 grammaa

Jonnag86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestivekeksi (Lu), annos 100g138g608kcal10.5g92.1g22g5.5g
Voi (perinteinen meijerivoi)44g315kcal0g0g35g0g
Liivatelehti, gelatiini7.5g26kcal6.4g0g0g0g
Jogurtti, maustamaton A (Valio) 100 g, 1 dl94g56kcal3.6g4.7g2.3g0g
Maitorahka (Pirkka)313g206kcal37.5g12.5g0.9g0g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g19g75kcal0.1g16.1g0.9g0g
Vadelma 88g36kcal0.9g3.6g0.7g3.2g
Mustikka metsä- 50g22kcal0.2g3.2g0.3g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1502g2689kcal118.4g264.4g124.2g20.6g
Valittu annoskoko751g1345kcal59.2g132.2g62.1g10.3g
Annoskoko puolitettuna376g672kcal29.6g66.1g31.1g5.2g
Arvot/100g100g179kcal7.9g17.6g8.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218475