Kirjolohikastike

Kuumalle pannulle oliiviöljyä ja kirjolohisuikaleet.

Kun kypsiä, lisätään ruokakerma ja mausteet.

Annetaan hautua 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet creme fracice marinoitu (Apetit), annos 300g337g674kcal47.1g7.1g50.5g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g281g168kcal2.8g12.6g11.2g1.7g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g11g101kcal0g0g11.2g0g
Tilli mauste2.8g0.5kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g5.6g3.6kcal0.4g0.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 112g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g1.1g2.6kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1503g1903kcal101g42g145.8g3.4g
Valittu annoskoko751g952kcal50.5g21g72.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna376g476kcal25.3g10.5g36.5g0.9g
Arvot/100g100g127kcal6.7g2.8g9.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138565