Keltainen kanakeitto

1. Paista öljyssä sipuli, valkosipuli, inkivääri, currypasta ja kanat.

2. Kiehauta kasvikset (ei pakaste) puolikypsäksi kanaliemessä.

3. Lisää jatkuvasti sekoittaen suuruste (Ruokakerma ja 2-3 rkl jauhoja), johon sekoitettu kurkumaa.

4. Lisää sekaan kanat, maissi ja pavut.

4. Anna kiehua n. 10 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 113g137kcal23.9g0g4.5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 56g43kcal1.1g8.7g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g56g16kcal0.3g3.3g0.1g1.4g
Maissi, pirkka20g24kcal0.6g5.1g0.2g0.7g
Papu, ohut vihreä, pirkka28g7.6kcal0.5g1.2g0.1g0.7g
Lehtiselleri 11g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu2.8g2.3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl11g8.4kcal0.5g0.9g0.3g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)2.8g4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 366g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%42g68kcal1.1g1.1g6.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.4g29kcal0.9g5.9g0.1g0.3g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 7g62kcal0g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1503g821kcal59.2g56.8g38.2g8.6g
Valittu annoskoko751g411kcal29.6g28.4g19.1g4.3g
Annoskoko puolitettuna376g205kcal14.8g14.2g9.6g2.2g
Arvot/100g100g55kcal3.9g3.8g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153942