Kasvismunaksa uunissa

Paloittele poarsakaalin varret ja irroita kukinnot.

Leikka paprika pieniksi suikaleiksi.

Hienonna kuorittu sipuli ja valkosipulin kynnet.

Kuutio tomaatit.

Hienonna persilja ja basilika.

Raasta permesaani.

Keitä parsakaalin varsipaloja ja kukintoja vähässä vedessä noin 5 min. Kaada vesi pois.

Jos käytät pakaste parsakaalia, sitä ei tarvitse keittää.

Kiehauta sipulit paistokasarissa tilkassa öljyä.

Lisää joukkoon paprikanpalat sekä tomaattikuutiot.

Mausta kasvisseos yrttiseoksella, suolalla ja pippurilla.

Hauduta ilman kantta noin 10 min. Anna jäähtyä.

Vatkaa munion joukkoon sinappi, parmesaaniraaste ja mausteyrtit.

Yhdistä muna ja kasvisseos.

Lisää joukkoon parsakaalit.

Kaada munakasvisseos laakeaan, voideltuun tasapohjaiseen vuokaan.

Kypsennä 175 asteessa uunin keskitasolla noin 30 min. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa ja basilikaa.

Tarjoa raikkaan salaatin kanssa .

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2160g757kcal99.8g42.1g6.5g54g
Paprika punainen 816g239kcal7.7g36.7g3.3g15.5g
Sipuli 480g145kcal6g23g1g8.2g
Valkosipuli 96g104kcal7.6g15.6g0.6g2g
Tomaatti 1920g437kcal10.8g66.2g5.8g26.9g
Persilja 192g53kcal2.6g2.1g0.4g15.4g
Basilika, tuore192g77kcal6g9.6g1.5g7.5g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g240g931kcal79.2g0g68.2g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl48g422kcal0g0g48g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.8g13kcal0.5g1.8g0.2g1.3g
Kananmuna 50g(kpl)1200g1512kcal132g3.6g108g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl154g217kcal7.2g14.1g14.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15024g9815kcal718.8g429.6g516.2g261.6g
Valittu annoskoko7512g4907kcal359.4g214.8g258.1g130.8g
Annoskoko puolitettuna3756g2454kcal179.7g107.4g129.1g65.4g
Arvot/100g100g65kcal4.8g2.9g3.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137152