Porsaan jauhelihaa ja fetasalaattia

Kuullota pilkotut sipulit rypsiöljyssä, lisää porsaan jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta tarvittaessa ruususuolalla ja valkopippurilla.

Sekoita salaattiainekset keskenään, ja mausta tarvittaessa lautasella sitruunan mehulla, pippurilla ja (ruusu) suolalla.

Sekoita kermaviiliin valitsemaasi chilikastiketta ja mahdollisesti muita mausteita makusi mukaan.

Juomaksi sopii (sitruuna) jäävesi.

Tarjoile ja nauti!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 626 grammaa

Matiashullu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha porsaan 12%2399g5086kcal431.8g0g287.9g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Salaatti, jäävuori tuore1499g150kcal16.5g12g3g15g
Kirsikkatomaatti, suomalainen750g150kcal4.5g28.5g2.2g10.5g
Kurkku 900g98kcal5g12.6g0.9g6.3g
Feta Patros 200 g600g1427kcal96.3g4.2g114g0g
Paprika, punainen450g116kcal4g20.7g1.8g9g
Kermaviili Ingman 10%600g720kcal18.6g26.4g60g0g
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15024g15921kcal1161.2g237.6g970.8g91.8g
Valittu annoskoko7512g7960kcal580.6g118.8g485.4g45.9g
Annoskoko puolitettuna3756g3980kcal290.3g59.4g242.7g23g
Arvot/100g100g106kcal7.7g1.6g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=240271