Pirjon gazpacho

Kuori ja paloittele kasvikset korkeareunaiseen astiaan tai kannuun, soseuta karkeaksi soseeksi sauvasekoittimella.

Lisää paseerattua tomaattia ja vettä siten, että soseuttaminen helpottuu.

Lopuksi mausta oliiviöljyllä, balsamiviinietikalla, suolalla ja puristetuilla valkosipulin kynsilllä.

Jäähdytä jääkaapissa.

Tarjoa sellaisenaan tai paahdettujen leipäkuutioiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore1801g180kcal10.8g30.4g1.8g12.6g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1501g375kcal19.5g63g3g0g
Hunajameloni kuorittu 900g330kcal5.7g70.2g0.9g7.2g
Cantaloupe meloni900g180kcal5.4g36.9g0.9g8.1g
Purjosipuli 300g69kcal5.4g7.2g0.6g6.3g
Viinietikka balsami135g47kcal0g1.4g0g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl120g1056kcal0g0g120g0g
Paprika punainen 180g53kcal1.7g8.1g0.7g3.4g
Paprika keltainen 150g45kcal1.4g7.7g0.3g3g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Vesi1501g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15024g4724kcal103.6g457.6g256.6g82.2g
Valittu annoskoko7512g2362kcal51.8g228.8g128.3g41.1g
Annoskoko puolitettuna3756g1181kcal25.9g114.4g64.2g20.6g
Arvot/100g100g31kcal0.7g3g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276552