Katkarapupasta (Henrikin resepti)

Vamistusaika noin 30 min. Eka sipulien kuullotus öljyssä, sitten voi ja tomaattipyree.

Sitten kermaa, sekoita tasaiseksi.

Mausta sitten kastike ja keitä tuorepasta samalla aikaa siinä.

Kun pasta alkaa olla valmista, sekoita katkaravut (sulaneet) kastikkeeseen, mutta älä emää keitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 1079g738kcal155.8g0g11.9g0g
Tuorepasta fettucine (Euroshopper), annos 500g2997g8691kcal329.7g1648.3g77.9g0g
Sipuli (kuorittu)659g178kcal8.6g31.6g1.3g11.2g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl81g728kcal0g0g80.9g0g
Voi 84g609kcal1g0.3g68.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka84g69kcal2.9g15.9g0.8g0.8g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g2398g3836kcal50.3g91.1g359.6g2.4g
Soijakastike 108g65kcal5.6g10.2g0.1g0g
Valkopippuri 1.8g5.1kcal0.2g0.8g0g0.5g
Oregano, kuivattu 21g64kcal2.3g4.5g2.2g9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15024g29966kcal1112.8g3605.4g1205.8g47.8g
Valittu annoskoko7512g14983kcal556.4g1802.7g602.9g23.9g
Annoskoko puolitettuna3756g7492kcal278.2g901.4g301.5g12g
Arvot/100g100g200kcal7.4g24g8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279551