Tomaattikeitto

Pekonia, sipulia, valkosipulia pataan.

Perään tomaattimurskaa ja luulientä.

Keitellään muutama tunti.

Paistetaan kalkkunaa ja lisätään keittopohjaan loppuvaiheessa.

Päälle chevreä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni rasvainen 721g2709kcal86.5g0g266.6g0g
Sipuli 721g218kcal9g34.6g1.4g12.2g
Valkosipuli 67g73kcal5.3g11g0.4g1.4g
Tomaattimurska 2402g706kcal13.4g127.3g4.8g45.6g
Luuliemi, kw (Kwasniewski), annos 100g1441g3746kcal43.2g1.4g389g0g
Chevre juustolevite (Silva), annos 150g721g1585kcal72g0g144.1g0g
Kalkkuna 1441g2824kcal453g0g111.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15024g23722kcal1364.8g348.6g1835g118.4g
Valittu annoskoko7512g11861kcal682.4g174.3g917.5g59.2g
Annoskoko puolitettuna3756g5931kcal341.2g87.2g458.8g29.6g
Arvot/100g100g158kcal9.1g2.3g12.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335150