Kalkkunalasagne

Silppua sipuli, kuullota ja lisää kalkkunajauhelija mausta suolalla, mustapippurilla ja broilerimausteella.

Kuullota kasvissuikaleet mausta oreganolla ja juoksevalla hunajalla.

Voitele uunivuoka, lado lasagne levyt pohjalle, laita pastakastiketta päällä sitten kasvissuikaleet ja paistettu jauheliha ja juustoraaste.

Sitten uusi kerros samoin kaikkia.

Lopuksi päälle lasagnelevyt pastakastike ja juustoraaste.

Ripottele vielä oreganoa päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g6.2g56kcal0g0g6.2g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g167g232kcal31.6g0g11.7g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g156g64kcal2.2g12.6g0.5g0g
Juokseva hunaja 250g3.1g10kcal0g2.4g0g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%131g374kcal40.7g0g22.3g0g
Dolmio Light Classico Bolognese208g77kcal2.5g16.2g0.2g1.5g
Täysjyvä lasagnelevy, Myllyn Paras 500g42g143kcal5.1g27.9g0.3g3.2g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1505g1961kcal165.2g121.8g86g10.6g
Valittu annoskoko752g980kcal82.6g60.9g43g5.3g
Annoskoko puolitettuna376g490kcal41.3g30.5g21.5g2.7g
Arvot/100g100g130kcal11g8.1g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114659