Kesäkurpitsa-lohimoussaka

Viipaloi kesäkurpitsa n. ½sentin viipaleiksi.

Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.

Sekoita tomaattimurska sipulin, lohen ja porkkanan kanssa tasaiseksi seokseksi.

Valmista juustokastike: sulata rasva kasarissa.

Lisää joukkoon vehnäjauho-vesisuurus, kiehauta.

Lisää kaurajuoma suurukseen ohuena nauhana.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaviipaleet, valkokastike ja lohi-kasvisseos.

Paista 150 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa263g45kcal1.1g6.6g1.6g1.8g
Porkkana 70g23kcal0.4g3.9g0.1g1.8g
Valkosipuli 2.6g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)20g5.3kcal0.3g0.9g0g0.3g
Tomaattimurska 110g32kcal0.6g5.8g0.2g2.1g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 18g94kcal0.2g0.1g10.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g45kcal1.3g9.2g0.2g0.5g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia ja vitamiineja 131g60kcal1.3g8.5g2g1.1g
Cheezly Edam, 190g pakkaus (Redwood foods)7g19kcal0.4g0.4g1.8g0.1g
Tofutti Creamy smooth herbs & chives7g20kcal0.3g0.4g2g0g
Lohisäilyke68g68kcal12.2g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1505g826kcal36.6g72.4g40.8g15.6g
Valittu annoskoko752g413kcal18.3g36.2g20.4g7.8g
Annoskoko puolitettuna376g207kcal9.2g18.1g10.2g3.9g
Arvot/100g100g55kcal2.4g4.8g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136718